OLÈRDOLA

Situat a pocs minuts de Vilafranca, el jaciment arqueològic d’Olèrdola ofereix un vista immillorable del Penedès i al mateix temps ens permet fer un repàs dels primers habitants de la zona, que han deixat mostres del seu pas per la muntanya.  Des dels primers pagesos i ramaders, fa 3.000 anys, fins a l’Edat mitjana.

la-ciutat-altmedieval_slider_big

Les cases i les sitges dels Cossetans, el grup iber que poblava el Penedès; la muralla, la torre de vigilància i la gran cisterna d’època romana; i l’església, el castell i les tombes antropomorfes medievals.  Tot un conjunt únic per aprendre la nostra història.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s