CONVENT DE SANT FRANCESC-VILAFRANCA

SI SOU UN GRUP PODEU ORGANITZAR LA VISITA AL VOSTRE GUST

NOMÉS HEU DE TRIAR DIA I HORA

reserves: visites@descobrirpenedes.com


Un dels exemples de la rellevància de Vilafranca dins de la Catalunya medieval és la instal·lació a la vila de diverses ordes religioses, entre elles els franciscans, que al segle XIII van fundar el convent de Sant Francesc. I també la seva branca femenina, les clarisses.

1-BERTRAN DE CASTELLET.jpgEl conjunt encara conserva el claustre i l’església, que contè el retaule de la Mare de Déu i Sant Jordi, de Lluís de Borrassà, de finals del segle XIV.  I també nombrosos sarcòfags, en marbre i guix, de les famílies nobles del Penedès.

St JordiIMG_20170127_214806

Les excavacions realitzades als darrers anys al claustre i a la zona de l’entrada principal de l’església han aportat noves dades per a conèixer millor com era la vida al convent i com va ser la seva construcció.

en conveni amb

Parroquies vila_verd