CAMPANAR DE LA TRINITAT – VILAFRANCA


Visita guiada al campanar de la Trinitat

Inscripcions: visites@descobrirpenedes


SI SOU UN GRUP PODEU ORGANITZAR LA VISITA AL VOSTRE GUST

NOMÉS HEU DE TRIAR DIA I HORAEl campanar de la Trinitat va inaugurar-se el 1909 com a punt culminant de les reformes del que quedava de l’antic convent dels Trinitaris un cop va esdevenir la segona parròquia de Vilafranca el 1868.

IMG_20160821_202327

El campanar és d’estil neogòtic, obra de l’arquitecte August Font, que va projectar-lo damunt de la capella del Remei, enderrocant el campanar antic. Mentre pugem, un audiovisual ens mostrarà algunes imatges inèdites de la història del campanar, i els diferents pisos ens aniràn ensenyant els seus secrets i les seves històries.

Des de dalt podem conèixer les seves campanes i admirar els millors paisatges de Vilafranca i els seus voltants.

en conveni amb

Parroquies vila_verd