DESCOBRIR SANT SADURNÍ D’ANOIASant Sadurní d’Anoia és conegut sobretot pel gran nombre de caves que hi ha per tota la població i la festa de la fil·loxera. Com a contrapunt a aquests dos elements trobem l’església del poble, dedicada a sant Sadurní. Un edifici que remunta els seus orígens al segle XI, i amb un campanar del segle XVI. Amb la visita a l’església coneixerem mes a fons la història del poble, les gàrgoles del campanar i finalitzarem a dalt de tot, al pis de les campanes, amb unes bones vistes de la zona i una copa de cava.

Una altra bona manera de descobrir Sant Sadurní és fer un tomb pels seus carrers i veure com el creixement del segle XIX ens ha deixat un bon nombre d’edificis modernistes que ens expliquen la importància del món del cava i alguns dels seus personatges.

 

https://www.facebook.com/descobrir.penedes

Advertisement