BENVINGUTS


Visita al campanar de santa Maria a la posta de sol + copa de vi

Dissabtes 10 i 17 de juny, 1 de juliol, a les 20,30h

VIJAZZ Dissabte 8 i diumenge 9 de juliol, a les 19h i les 20,30h

Inscripcions: visites@descobrirpenedes.com

Preu: 7€Treballar en la recerca, la gestió i la difusió del patrimoni cultural és la nostra feina. Les excavacions arqueològiques, les visites guiades, les exposicions, les activitats turístiques i didàctiques, i engegar nous projectes culturals, són alguns dels camps on treballem.

Cada cop arriben més visitants al Penedès atrets pel món del vi, el cava i les manifestacions de la cultura popular i tradicional, i es sorprenen per la presència d’altres elements que també formen part d’aquest paisatge.

Esglésies, cementiris, campanars, palaus, cases nobles, monuments, jaciments arqueològics. Diversos elements que permeten descobrir gairebé 5.000 anys d’història d’aquest territori.  Tot plegat son el complement perfecte a les vinyes, les caves, els cellers, l’oferta gastronòmica penedesenca i les tradicions i la cultura popular.

Per tal de descobrir-lo us convidem a visitar el Penedès i trepitjar-lo amb les nostres propostes, ja sigui a nivell individual o en grup, amb la família o amb els amics. També per a les escoles que volen conèixer de primera mà les propostes de les aules.

Ens podeu seguir a Facebook i Instagram

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s