BENVINGUTS


VISITA A LA TEULADA I EL CAMPANAR DE SANTA MARIA

Dissabte 28 de maig a les 19h

Diumenge 29 de maig 11 del matí

Dissabte 4 de juny a les 12h

Inscripcions: visites@descobrirpenedes


Diumenge 12 de juny a les 11 del matí

Casa de la Mare Ràfols i temple del Molí d’en Rovira

Inscripcions: visites@descobrirpenedes


Diumenge 19 de juny, 12 del migdia, visita al Cementiri de Vilafranca

Dissabte 2 de juliol, 21,30, visita nocturna teatralitzada al Cementiri de Vilafranca

Inscripcions: Oficina de turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès

938 181 254 – turisme@vilafranca.org

Treballar en la recerca, la gestió i la difusió del patrimoni cultural és la nostra feina. Les excavacions arqueològiques, les visites guiades, les exposicions, les activitats turístiques i didàctiques, i engegar nous projectes culturals, són alguns dels camps on treballem.

Cada cop arriben més visitants al Penedès atrets pel món del vi, el cava i les manifestacions de la cultura popular i tradicional, i es sorprenen per la presència d’altres elements que també formen part d’aquest paisatge.

Esglésies, cementiris, campanars, palaus, cases nobles, monuments, jaciments arqueològics. Diversos elements que permeten descobrir gairebé 5.000 anys d’història d’aquest territori.  Tot plegat son el complement perfecte a les vinyes, les caves, els cellers, l’oferta gastronòmica penedesenca i les tradicions i la cultura popular.

Per tal de descobrir-lo us convidem a visitar el Penedès i trepitjar-lo amb les nostres propostes, ja sigui a nivell individual o en grup, amb la família o amb els amics. També per a les escoles que volen conèixer de primera mà les propostes de les aules.

Descobrir Penedès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s