DESCOBRIR VILAFRANCA

Per a conèixer Vilafranca farem una caminada descobrint els seus carrers i esdeveniments històrics més rellevants.  Els principals edificis i monuments, els personatges, les festes i les tradicions. Des de l’edat mitjana fins al modernisme.

Visitarem conjunts medievals com Santa Maria i el convent de Sant Francesc, els principals edificis modernistes, i les construccions renaixentistes i barroques, com la Trinitat i la Capella dels Dolors. 

PANO_20150715_132141

També descobrirem edificis emblemàtics com el Palau Baltà i l’Ajuntament, i com la vila va crèixer fora de la muralla, amb el cementiri i l’obertura de les Rambles, al segle XIX. I un magnífic exemple de construcció de finals del segle XIX amb tot el seu interior conservat.

També podem dedicar una visita sencera a un d’aquests elements de manera individual i descobrir-lo a fons. Seguiu llegint la web per descobrir quines son les altres descobertes…


Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s