BENVINGUTS

Visita nocturna teatralitzada al cementiri de Vilafranca

Dissabte 30 de març a les 20h del vespre

Preu: 10€, jubilats 50% descompte

Inscripcions: 93 818 12 54 – Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca

properes visites 1


INTERIORS DE VILAFRANCA

Diumenge 31 de març, 11,30 del matí

Inscripcions: visites@descobrirpenedes.com


Trieu la vostra proposta en grup, el dia i l’hora i començem la descoberta!


Treballar en la recerca, la gestió i la difusió del patrimoni cultural és la nostra feina. Les excavacions arqueològiques, les visites guiades, les exposicions, les activitats turístiques i didàctiques, i engegar nous projectes culturals, són alguns dels camps on treballem.

Cada cop arriben més visitants al Penedès atrets pel món del vi, el cava i les manifestacions de la cultura popular i tradicional, i es sorprenen per la presència d’altres elements que també formen part d’aquest paisatge.

Esglésies, cementiris, campanars, palaus, cases nobles, monuments, jaciments arqueològics. Diversos elements que permeten descobrir gairebé 5.000 anys d’història d’aquest territori.  Tot plegat son el complement perfecte a les vinyes, les caves, els cellers, l’oferta gastronòmica penedesenca i les tradicions i la cultura popular.

100

Per tal de descobrir-lo us convidem a visitar el Penedès i trepitjar-lo mitjançant les nostres propostes, ja sigui a nivell individual o en grup, amb la família o amb els amics. També per a les escoles que volen conèixer de primera mà les propostes de les aules.

 

Descobrir Penedès

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s