CAMPANAR DE LA TRINITAT – VILAFRANCA


El campanar de la Trinitat va inaugurar-se el 1909 com a punt culminant de les reformes del que quedava de l’antic convent dels Trinitaris un cop va esdevenir la segona parròquia de Vilafranca el 1868.

El campanar és d’estil neogòtic, obra de l’arquitecte August Font, que va projectar-lo damunt de la capella del Remei, enderrocant el campanar antic. Mentre pugem, un audiovisual ens mostrarà algunes imatges inèdites de la història del campanar, i els diferents pisos ens aniràn ensenyant els seus secrets i les seves històries.

Des de dalt podem conèixer les seves campanes i admirar els millors paisatges de Vilafranca i els seus voltants mentre prenem una copa de vi.

IMG_20160821_202327

TRINITAT 2018 (5)

en conveni amb

Parroquies vila_verd

 

Anuncis