CAMPANAR DE LA TRINITAT-VILAFRANCA

AVIAT NOVES DATES PER VISITAR EL CAMPANAR DE LA TRINITAT


Un dels espais mes representatius i amagats de Vilafranca és el convent dels Trinitaris, un conjunt que va construïr-se entre els segles XVI i XVII. Actualment esta format per l’escola d’art, l’església, el claustre, la rectoria i el campanar.

Al llarg de la façana del carrer de la Font hi podem veure les dates que ens indiquen l’evolució de la seva construcció, i finalment podem pujar al seu campanar, construït a inicis del segle XX, durant el procés de reformes impulsat quan l’església de la Trinitat va ser nomenada segona parròquia de Vilafranca el 1868.

IMG_20160821_202327

El campanar és d’estil neogòtic, obra de l’arquitecte August Font, que va projectar-lo damunt de la capella del Remei, enderrocant el campanar antic. Mentre pugem, un audiovisual ens mostrarà algunes imatges inèdites de la història del campanar i les seves vistes.

Des de dalt podem conèixer les seves campanes i admirar els millors paisatges de Vilafranca i els seus voltants mentre prenem una copa de vi.

TRINITAT 2018 (5)

en conveni amb

Parroquies vila_verd

 

Anuncis