CONVENT DE SANT FRANCESC-VILAFRANCA

PROPERES VISITES 3(2)

SI SOU UN GRUP PODEU ORGANITZAR LA VISITA AL VOSTRE GUST

NOMÉS HEU DE TRIAR DIA I HORA


Un dels exemples de la rellevància de Vilafranca dins de la Catalunya medieval és la instal·lació a la vila de diverses ordes religioses, entre elles els franciscans, que al segle XIII van fundar el convent de Sant Francesc. I també la seva branca femenina, les clarisses.

IMG_20161211_131011

El conjunt encara conserva el claustre i l’església, que contè el retaule de la Mare de Déu i Sant Jordi de Lluís de Borrassà, de finals del segle XIV.  I també nombrosos sarcòfags, en marbre i guix de les famílies nobles del Penedès. 

St Jordi

Les excavacions realitzades als darrers anys al claustre i a la zona de l’entrada principal de l’església han aportat noves dades per a conèixer millor com era la vida al convent i com va ser la seva construcció.

FACEBOOK CAP 1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s